1. Home
  2. Handleiding
  3. 1. Inloggen op Handelsgids + Nieuw wachtwoord aanvragen

1. Inloggen op Handelsgids + Nieuw wachtwoord aanvragen

Index:

Waar kan je inloggen op handelsgids.be
Hoe vraag je een nieuw paswoord aan
Waarom heb ik geen login en paswoord?

Waar kan je inloggen op handelsgids.be

1. Surf naar www.handelsgids.be
  2. Klik rechts bovenaan op login
  3. Geef de login in die op je bestelbon vermeld staat
  4. Geef je paswoord in en klik op de groene knop
  5. je bent nu ingelogd op Handelsgids.be

Hoe vraag je een nieuw wachtwoord aan

1. Surf naar www.handelsgids.be
  2. Klik rechts bovenaan op login
  3. Klik op paswoord vergeten
  4. Geef het mailadres in waarmee uw zaak is aangemeld op Handelsgids
  5. Klik op verstuur e-mail met instructies
  6. Je ontvangt binnen de 5 minuten een mail met daarin een link die 24h geldig is om een nieuw wachtwoord in te stellen
  7. Klik op de link en geef je nieuw paswoord in
  8. Na het instellen van het nieuwe paswoord ontvang je een mail met hierin uw login en wachtwoord. Je kan nu terug inloggen op handelsgids.be
Ik weet het juiste mailadres niet meer

Je weet niet met welk mailadres je bent aangemeld op handelsgids?
Neem dan contact op via marketing@handelsgids.be of via de vaste lijn Tel. 013/32 10 10

Waarom heb ik geen login en wachtwoord?

Wanneer je geen login en wachtwoord heeft voor de Handelsgids heb je waarschijnlijk een gratis vermelding op handelsgids.be. Dat wil zeggen dat je basisgegevens gratis vermeld staan maar dat je hiervoor geen login en paswoord hebt om dit aan te passen. Wens je toch een correctie door te voeren mail dan naar marketing@handelsgids.be of maak gebruik van de feedback knop die vermeld staat op je  handelsgids website.