1. Home
  2. Handleiding
  3. 15. Advertentieruimtes op Handelsgids.be

15. Advertentieruimtes op Handelsgids.be

Op Handelsgids.be zijn een aantal advertentieruimtes  beschikbaar hieronder vindt u hiervan een overzicht terug.
Elke ruimte heeft andere voordelen en afmetingen.

Meer uitleg over bovenstaande advertentieruimtes van een gemeentepagina:


Praktische informatie over onderstaande advertenties

Wenst u een advertentie in te plannen mail dan naar marketing@handelsgids.be. Wij laten u zo snel mogelijk weten of de gekozen maand in de door u gekozen gemeente nog vrij is.

Inbegrepen in de prijs zit ook altijd een ontwerp gemaakt door Handelsgids. U mailt ons wat er op vermeld moet worden eventueel met bepaalde foto’s en Handelsgids maakt voor u een ontwerp klaar. Dit ontwerp zal u toegestuurd worden via mail ter controle alvorens dit online wordt gezet. Maakt u liever zelf een ontwerp? Ook dat is mogelijk, u mailt ons het ontwerp door naar marketing@handelsgids.be en wij plaatsen dit online.

1| Banner

Voordelen: Een banner is één vast beeld en staat altijd links op elke pagina van die gemeente. Zowel op de gemeentepagina als op alle pagina’s van handelaars die in die gemeente gelegen zijn.  Wanneer men klikt op een banner wordt de bezoeker doorverwezen naar de website van de handelaar

Afmetingen: Een banner is 115 pixels breed en 75 pixels hoog en wordt opgemaakt in 72dpi, RGB kleuren. Deze advertentie wordt opgeslagen in het .jpg formaat.

Kostprijs: 
Enkel beschikbaar per jaar aan €200/jaar excl. BTW.

2| Top in de kijker (TIK)

Voordelen: Een “Top in de kijker” ook wel “TIK” genoemd word getoond op meerdere plaatsen. Standaard vind je deze terug op een Handelsgids gemeentepagina. Deze staat altijd in het midden van de pagina bovenaan en dus goed zichtbaar. De gemeentepagina is voor velen de startpagina om te zoeken naar een handelaar uit de gemeente. Het grootste voordeel van de TIK is dat deze ook meegaat met de nieuwsbrief van die gemeente. Handelsgids stuurt min. 2 keer per maand een nieuwsbrief met alle koopjes, aanbiedingen en nieuws van de handelaars in en rond die gemeente. De TIK is hier prominent aanwezig en staat helemaal bovenaan de nieuwsbrief vermeld. Met als Titel: “Handelaar in de kijker”. De TIK  is dus zeer geschikt om uw zaak bij duizenden potentiële klanten uit uw gemeente te bereiken. Heeft u een opendeurdag of een speciale korting dan maken wij graag voor u een advertentie op maat.

Afmetingen: Een TIK is 680 pixels breed en 210 pixels hoog en wordt opgemaakt in 72dpi, RGB kleuren. Deze advertentie wordt opgeslagen in het .jpg formaat.

Kostprijs:  Te reserveren per maand naar keuze aan €300/maand, per gemeente excl. BTW.

3| In de kijker (IDK)

Voordelen: Een “In de kijker” ook wel “IDK” Genoemd wordt getoond op meerdere plaatsen. Standaard vind je deze terug op een Handelsgids gemeentepagina. Deze staat altijd in het midden van de pagina onder de TIK. De gemeentepagina is voor velen de startpagina om te zoeken naar een handelaar uit de gemeente. De IDK gaat ook mee met de nieuwsbrieven maar staat iets lager vermeld dan de TIK.

Afmetingen: Een IDK is 680 pixels breed en 210 pixels hoog en wordt opgemaakt in 72dpi, RGB kleuren. Deze advertentie wordt opgeslagen in het .jpg formaat.

Kostprijs:  Te reserveren per maand naar keuze aan €250/maand, per gemeente excl. BTW.

4| Topbanner A

Voordelen: Een “Topbanner A” wordt enkel getoond op de gemeentepagina rechts bovenaan. Deze topbanner A kan bestaan uit max. 5 afbeeldingen die elk 2-3 seconden in beeld komen. De gemeentepagina is voor velen de startpagina om te zoeken naar een handelaar uit de gemeente. Deze advertentie is dus zeer geschikt om uw zaak in beeld te brengen.

Afmetingen: Een “Topbanner A” is 680 pixels breed en 210 pixels hoog en wordt opgemaakt in 72dpi, RGB kleuren. Deze advertentie wordt opgeslagen in het .jpg formaat. Opgelet deze advertentie wordt verkleind weergegeven op de website en is dus niet even groot getoond als een TIK of IDK.

Kostprijs:  Te reserveren per maand naar keuze aan €250/maand,  per gemeente excl. BTW.

5| Topbanner B

Voordelen: Een “Topbanner B”  is één vast beeld wordt getoond op de gemeentepagina rechts bovenaan. De gemeentepagina is voor velen de startpagina om te zoeken naar een handelaar uit de gemeente. Deze advertentie is dus zeer geschikt om uw zaak in beeld te brengen. Een extra voordeel is dat de Topbanner B ook  wordt getoond in de nieuwsbrieven, die Handelsgids 2 keer per maand verstuurd.

Afmetingen: Een “Topbanner B” is 680 pixels breed en 210 pixels hoog en wordt opgemaakt in 72dpi, RGB kleuren. Deze advertentie wordt opgeslagen in het .jpg formaat. Opgelet deze advertentie wordt verkleind weergegeven op de website en is dus niet even groot getoond als een TIK of IDK.

Kostprijs:  Te reserveren per maand naar keuze aan €300/maand,  per gemeente excl. BTW.

6| Topbanner C,D,…

Voordelen: Een “Topbanner C, D,…” is één vast beeld en  wordt getoond op de gemeentepagina, dit is voor velen de startpagina om te zoeken naar een handelaar uit de gemeente. Deze advertentie is dus zeer geschikt om uw zaak in beeld te brengen.

Afmetingen: Een “Topbanner B” is 680 pixels breed en 210 pixels hoog en wordt opgemaakt in 72dpi, RGB kleuren. Deze advertentie wordt opgeslagen in het .jpg formaat. Opgelet deze advertentie wordt verkleind weergegeven op de website en is dus niet even groot getoond als een TIK of IDK.

Kostprijs:  Te reserveren per maand naar keuze aan €100/maand,  per gemeente excl. BTW.

Heb je niet gevonden wat je zocht? Wij helpen je graag verder.

Contact

Contact via mail

Mail naar marketing@handelsgids.be, wij helpen u verder.

Telefonisch contact

Bel ons via de vaste lijn op het nummer: 013/32 10 10.

Vond u dit artikel nuttig?

Bekijk ook deze gerelateerde artikels

Heeft u nog vragen?
Heeft u niet gevonden wat u zocht. Mails ons uw vraag door via onderstaande knop. Wij helpen u graag verder.
Contacteer ons

Reageer op dit artikel