1. Home
  2. Handleiding
  3. 13. Reviews bekijken en beheren

13. Reviews bekijken en beheren

Index:

Waar kan ik mijn reviews bekijken?
Hoe kom ik aan aan reviews?
Kan ik reviews aanpassen of verwijderen?
Moeten de reviews getoond worden op mijn pagina?
Als ik een review verberg tellen dan de punten nog mee voor Vriendelijkste Handelaar?

Waar kan ik mijn reviews bekijken?

1. Je bent ingelogd op handelsgids.be
  2. Klik links bovenaan op mijn reviews
  3. Je krijgt een overzicht van alle reviews waar een geschreven motivatie bij staat.
  4. Je kan hier de motivatie lezen, de gekregen score en de datum waarop het is toegevoegd
Wie heeft mij deze review gegeven?

De reviews die gegeven worden zijn anoniem voor de handelaar. Dit doen we zodat elke klant zijn mening kan geven zonder hier achteraf verantwoording voor te moeten geven.

Hoe kom ik aan aan reviews?

Je kan op 2 manieren een review met score krijgen:

• Als je met uw zaak meedoet aan de eindejaarsactie.
  • Via de reviewkaartjes met unieke code die u uitdeelt aan uw klanten.

Kan ik reviews aanpassen of verwijderen?

Nee, Je kan geen reviews aanpassen of verwijderen.
Je kan wel een review verbergen voor publicatie op uw pagina.

1. Je bent ingelogd op handelsgids.be
  2. Klik links bovenaan op mijn reviews
  3. achter elke review staat de melding zichtbaar
  4. Hier heb je de keuze uit ja of nee
  5. Zo kan je zelf bepalen welke reviews getoond worden op uw pagina en welke niet
  6. Na een correctie klik je altijd onderaan op opslaan.
  7. Klik links in het menu op preview om de correctie te bekijken

Moeten de reviews getoond worden op mijn pagina?

Nee, je bent niet verplicht om de reviews op uw pagina te tonen. Je kan dit volledig verbergen op uw pagina inclusief de score.

1. Je bent ingelogd op handelsgids.be
  2. Klik links bovenaan op mijn reviews
  3. Bovenaan deze pagina staat het volgende: Beoordelingen weergeven op mijn pagina op Handelsgids:
  4. Hier heb je de keuze uit ja of nee
  5. na je keuze klik je altijd onderaan op opslaan.
  6. Klik links in het menu op preview om de correctie te bekijken

Als ik een review verberg tellen dan de punten nog mee voor Vriendelijkste Handelaar?

Ja, omdat je één of meerdere reviews niet laat zien wil dat niet zeggen dat de gegeven score niet meer wordt meegeteld voor het klassement van de Vriendelijkste Handelaar. Alle scores die voor uw zaak gegeven worden tellen mee voor het klassement. Ook als ze verborgen zijn.