1. Home
  2. Handleiding
  3. 14. Mijn Eindejaarsactie

14. Mijn Eindejaarsactie

Hoe activeer ik mijn Eindejaarsactie?

1. Je bent ingelogd op handelsgids.be
  2. Klik links bovenaan op mijn Eindejaarsactie
  3. Je ziet een tekstkader waarin je 1 nummer per keer kan ingeven.
  4. Geef een nummer in van de formulieren of affiche en klik op voeg nummer toe
  5. Als je een nummer hebt ingegeven is dit direct actief
  6. Vanaf het moment dat je 1 nummer actief hebt staan verschijnt ook de deelname banner van de Eindejaarsactie op je pagina.
  7. Elk nummer dat je actief maakt kan je zelf een label geven
  8. Zo weet je met welke nummers er het meest wordt deelgenomen in uw zaak
Mijn eindejaarsactie

Het menu eindejaarsactie is zichtbaar maar ik kan geen nummers activeren? Je kan pas nummer activeren vanaf 1 november, vroeger kan je niet starten met de eindejaarsactie. De nummers die pas actief zijn vanaf Kerstmis moet je niet zelf activeren dit gebeurt automatisch.

Meer info over de acties?

Wenst u meer info over de eindejaarsactie en de werking klik dan hier.