1. Home
  2. Handleiding
  3. 6. Mijn betalingsmiddelen van de zaak aanpassen

6. Mijn betalingsmiddelen van de zaak aanpassen

Index:

Hoe wijzig ik de betalingsmiddelen op mijn pagina?
Ik vind een betalingsmiddel niet terug in de lijst

Hoe wijzig ik de betalingsmiddelen op mijn pagina?

1. Je bent ingelogd op handelsgids.be
  2. Klik links bovenaan in het menu op mijn betalingsmiddelen
  3. Je krijgt een overzicht te zien van alle beschikbare betalingsmiddelen
  4. Selecteer enkel de middelen waarmee men in uw zaak kan betalen
  5. Klik op “Opslaan
  6. Klik links bovenaan in het menu  op “Preview” om het resultaat te zien

Ik vind een betalingsmiddel niet terug in de lijst

Wanneer er een betalingsmiddel in ons systeem ontbreekt mag je dit doorgeven via mail naar marketing@handelsgids.be. Dit wordt dan gecontroleerd en indien nodig voegen we het betalingsmiddel toe aan onze keuzelijst.