1. Home
  2. Handleiding
  3. 2. Mijn gegevens aanpassen

2. Mijn gegevens aanpassen

Index:

Hoe kan je uw gegevens aanpassen?
Kan ik het Google kaartje verbergen?
Kan ik meerdere websites online zetten?
Kan ik mijn telefoon, fax of Gsm verbergen?

Hoe je uw gegevens zelf kan aanpassen

1. Als je bent ingelogd druk je links in het menu op Mijn Gegevens
  2. Je krijgt een overzicht te zien met alle velden die je kan aanpassen:
  • E-mail:  bezoekers kunnen je via dit mailadres bereiken,
  • Naam: familienaam van de zaakvoerder of verantwoordelijke,
  • Voornaam: naam van de zaakvoerder of verantwoordelijke,
  • Geboortedatum: je verjaardag wordt gebruikt om je een gelukkige verjaardag te wensen,
  • Taal: bepaald in welke taal je meldingen krijgt van Handelsgids,
  • Geslacht: dit bepaald de aanspreking van de mails die je van Handelsgids krijgt,
  • Land: dit is informatief en staat altijd op België,
  • Adres: hier geeft je het adres in waar de zaak gelegen is,
  • Gemeente: hier geeft je aan in welke gemeente de zaak gelegen is,
  • Verberg kaart: wanneer je dit aanvinkt wordt het Google kaartje niet getoond op uw pagina
  • Website: indien je een eigen website hebt vul je deze hier in,
  • Facebook: Indien je een Facebookpagina hebt kan je hier de url plaatsen,
  • Telefoon: hier geef je de telefoonnummer in van de zaak,
  • Fax: hier geef je de Fax in van de zaak,
  • Gsm: hier geef je de Gsm in van de zaak,
  • Ondernemingsnummer: hier geef je de ondernemingsnummer in van de zaak: BE123.456.789,
  1. Klik op opslaan
  2. Klik links in het menu op preview om het resultaat te zien

= Dit wordt getoond op uw Handelsgids pagina
 = Dit wordt niet getoond op uw Handelsgids pagina

Kan ik het Google kaartje verbergen?

Ja, dit is mogelijk. Deze optie is bijvoorbeeld handig als je een webshop hebt en geen fysieke winkel. Dan is het niet nodig dat uw adres wordt getoond op het kaartje.

1. Je bent ingelogd op handelsgids.be
  2. Klik links op mijn gegevens
  3. Vink bij verberg kaart het vakje aan
  4. Klik op opslaan
  5. Klik links in het menu op preview om het resultaat te zien

Kan ik meerdere websites online zetten?

Ja, dit is mogelijk.

1. Je bent ingelogd op handelsgids.be
  2. Klik links op mijn gegevens
  3. Geef bij website je url in bv. www.bakkerjos.be
  4. Wens je nog een 2de of 3de website in te geven plaats dan een punt komma
  5. je krijgt dan het volgende: www.bakkerjos.be;www.banketbakkerij.be
  6. Klik op opslaan
  7. Klik links in het menu op preview om het resultaat te zien

Kan ik mijn telefoon, fax of Gsm verbergen?

Ja, dit is mogelijk.

1. Je bent ingelogd op handelsgids.be
  2. Klik links op mijn gegevens
  3. Wanneer je voor telefoon of Gsm een * plaats worden deze gegevens niet getoond op uw Handelsgidspagina.
  4. Je krijgt dan bij telefoon bv het volgende: *013/32 10 10
  5. Klik op opslaan
  6. Klik links in het menu op preview om het resultaat te zien