1. Home
  2. Handleiding
  3. 4. Foto’s beheren en benoemen

4. Foto’s beheren en benoemen

Index:

Hoe kan je zelf foto’s toevoegen, benoemen en verwijderen?
Hoe bepaal je de volgorde van de foto’s
Waar kan ik de banner die links wordt vermeld wijzigen?
Waarom kan ik de omslagfoto die bovenaan mijn pagina staat niet zelf aanpassen?

Hoe kan je zelf foto’s toevoegen, benoemen en verwijderen?

1. Als je bent ingelogd druk je links bovenaan in het menu op Mijn Foto’s
  2. Indien er al foto’s online staan op je pagina worden deze hier getoond
  3. Bovenaan staat Foto toevoegen

Wat als je geen foto kan toevoegen?

Als je optie foto toevoegen niet wordt getoond zit je aan het maximum van je afbeeldingen.
    Verwijder een afbeelding om een nieuwe te kunnen toevoegen.

4. Klik op bestand kiezen
  5. Selecteer de foto die je online wilt zetten
  6. Klik op toevoegen
  7. De foto wordt nu onderaan de lijst toegevoegd
  8. Geef de foto een goede benaming

Wat zijn goede benamingen?

Benoem de foto’s met trefwoorden van je zaak dit zorgt ervoor dat je zaak ook bij Google afbeeldingen sneller teruggevonden wordt.

9. Klik na het benoemen onderaan op “Sla beschrijvingen op

Hoe bepaal je de volgorde van de foto’s

De volgorde van de foto’s kan je aanpassen door gebruik te maken van de pijltjes die achter de foto’s vermeld staan. 1 x klikken op het pijltje naar onder gaat de foto 1 plaats naar onder schuiven. 1 x klikken op het pijltje naar boven gaat de foto 1 plaats naar boven schuiven.

De eerste foto is belangrijk!

De foto die als eerste staat wordt gebruikt om uw zaak te tonen in de zoekresultaten maar ook in onze nieuwsbrieven wanneer u geen bijlage heeft gebruikt.

De banners die links altijd in beeld blijven staan kan u niet zelf aanpassen. Indien hier een correctie voor moet gebeuren meld u dit via fotos@handelsgids.be. Geef uw correcties door en ons team helpt u zo snel mogelijk verder.

Waarom kan ik de omslagfoto die bovenaan mijn pagina staat niet zelf aanpassen?

De omslagfoto die bovenaan uw  pagina vermeld staat kan enkel door Handelsgids aangepast worden. Dit doen we om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van deze foto’s hoog blijft. Het bepaald immers voor een groot deel de look-and-feel van uw pagina. Indien hier een correctie op moet gebeuren stuur u een mail naar fotos@handelsgids.be. Ons team helpt u zo snel mogelijk verder.

Ik heb geen omslagfoto

Niet alle vermeldingen krijgen een omslagfoto die over hun zaak gaat. Vanaf een bepaald pakket is dit inbegrepen.
Wenst u te informeren of dat bij u het geval is mail dan naar foto@handelsgids.be.

foto bijvoegen
foto toevoegen
foto verwijderen
foto’s online zetten