1. Home
  2. Handleiding
  3. 12. Mijn zoekresultaten

12. Mijn zoekresultaten

Index:

Waar vind ik mijn zoekresultaten?
Mijn zoekresultaten zijn verouderd.

Waar vind ik mijn zoekresultaten?

1. Je bent ingelogd op handelsgids.be
  2. Klik links bovenaan op mijn zoekresultaten
  3. Indien dit menu zichtbaar is kan je hier uw zoekresultaten bekijken
  4. je krijgt een lijst met zoekwoorden die Handelsgids heeft ingegeven
  5. De datum waarop de screenshot gemaakt is staat achter het zoekwoord
  6. Wanneer je op het vergrootglas klikt achter het zoekresultaat opent er een pdf
  7. Hier zie je een screenshot hoe uw pagina toen scoorde op het gezochten zoekwoord in Google

Mijn zoekresultaten zijn verouderd.

Wenst u graag nieuwe zoekresultaten? Mail naar marketing@handelsgids.be en wij maken nieuwe zoekresultaten voor uw pagina.