1. Home
  2. App
  3. Alles wat een handelaar moet weten over de bonnen in de Handelsgids app.

Alles wat een handelaar moet weten over de bonnen in de Handelsgids app.

NIEUW bonnen aanbieden via de app van Handelsgids.be

Vanaf dit jaar worden er geen korting- en cadeaubonnen meer gedrukt voor de winnaars van de eindejaarsactie. We schakelen over naar digitale bonnen die enkel toegankelijk zijn via onze Handelsgids app.

Dit heeft volgende voordelen:

• Bonnen kunnen niet meer doorgegeven worden, afgeprint worden of meer dan één keer gebruikt worden. Dat geeft gemoedsrust voor jou als handelaar.
  • Jij als handelaar moet geen winnaars achternalopen voor hun prijzen
    Er blijven geen prijzen (enveloppen) meer liggen in de zaak
  • Jij als handelaar hebt geen extra werk met de bonnen. Je krijgt van ons een display of sticker die klanten kunnen scannen om de bon veilig te gebruiken in de zaak. Jij als handelaar moet dus zelf niks doen, kopen of installeren.
  • Je kan te allen tijde een overzicht krijgen van alle bonnen die effectief gebruikt werden in je zaak. Handig voor in je boekhouding.
  • De app is heel eenvoudig te gebruiken door jong en oud.

Hoe kan men een bon gebruiken bij jou in de zaak in 3 stappen.

STAP 1

Je winnaar installeert de app van Handelsgids.be op zijn gsm. Alle winnaars van de actie krijgen van ons een mailtje in de loop van maart met alle info in hoe ze dit moeten doen. Goed om te weten. We hebben het heel eenvoudig gemaakt!

STAP 2

De app is geïnstalleerd, nu kunnen je klanten kiezen uit het volledige aanbod bonnen dat momenteel beschikbaar is. Als ze een bon zien die ze graag willen hebben kunnen ze deze reserveren door op “Meer info” te tikken en dan op de rode knop “Ik wil deze bon“. De bon is nu opgeslagen en kan op een later tijdstip gebruikt worden in de zaak van de handelaar.

STAP 3

De klant is in de zaak. Deze opent de app en tikt op “Mijn bonnen”. Deze kiest de bon van je zaak en tikt op “Gebruik deze bon nu“. De camera van het toestel wordt geopend en er wordt gevraagd om een QR-code te scannen. Elke handelaar krijgt van Handelsgids een persoonlijke QR-code. Dat kan in de vorm van een display of sticker zijn. Het is deze QR-code die ze moeten scannen. Als dat gedaan is krijgt je klant een bevestiging te zien die ze aan de handelaar moeten tonen. De bon is nu gebruikt en je klant krijgt de getoonde korting of voordeel.

Zo kunnen winnaars de app installeren en gebruiken.

Alle info voor je winnaars hebben we gebundeld op www.handelsgids.be/app. Hier kunnen ze all info terugvinden die ze nodig hebben om de app te installeren en gebruiken. Je kan dit zelf ook bekijken als je graag op de hoogte bent over de volledige werking. Zijn er toch nog vragen, dan kunnen de winnaars hier ook het vragenformulier invullen. Wij helpen ze graag verder.

Jij als handelaar moet je winnaars zelf niet op de hoogte brengen. Wij mailen alle winnaars in maart met de nodige instructies om toegang te krijgen.

Jij als handelaar kan zelf bonnen toevoegen, aanpassen of deactiveren.